LINKS

Op deze pagina vind je een overzicht terug van interessante websites en informatieve links die te maken hebben met werken en techniek.  Wil je jouw website ook terugzien op deze pagina? Contacteer ons gerust.

 

Mechanische ventilatie  – Op de website van mechanischeventilatie.net kom je alles te weten over de soorten ventilatiesystemen en belangrijke weetjes over correct ventileren. Door de verplichte isolatienormen is ventilatie steeds belangrijker geworden en is de vraag ook groter geworden dan het aanbod. Wanneer je overweegt om van loopbaan te veranderen kan een job in de sector van mechanische ventilatie misschien wel jowu ding zijn. Er komt heel wat techniek bij kijken en de lichamelijke arbeid is al bij al beperkt. De ventilatie unit weegt niet zo heel veel en ook de ventilatiekanalen zijn makkelijk aan te sluiten.

Bouwopleiding volgen – Wil je veranderen van job en ben je op zoek naar een passende opleiding dan moet je zeker eens langsgaan bij het lokale VDAB kantoor. In samenwerking met de consulent kan je een opleiding volgen die het meest aansluit bij je persoonlijke voorkeur.