Dakisolatie plaatsen

Dankzij verschillende premies van de Vlaamse Overheid is het tekort aan plaatsers van dakisoaltie nog nooit zo groot geweest. Een loopbaan in isoleren is dan ook bijzonder vruchtbaar. Zeker wanneer je weet dat elke nieuwbouw woning en renovatieproject steeds vaker moet voldoen aan verschillende isolatienormen

De vooruitzichten eens je voldoende ervaring hebt opgebouwd zijn bijzonder rooskleurig. Met een minimum aan investeringen is het al mogelijk op zelfstandige basis aan de slag te gaan. Dankzij de fiscale voordelen sparen je klanten meer uit door de isolatie te laten plaatsen dan dit zelf te doen. Je klanten zulllen dus nooit klagen over je factuur of betalingen niet vergeten uitvoeren. Pas als ze alle benodigde documenten ontvangen hebben kunnen ze overgaan tot het aanvragen van een premie van dakisolatie.

Wens je meer informatie over een job in de isolatiesector of ben je benieuwd naar de hedendaagse isolatietechnieken dan moet je zeker een bezoekje brengen aan www.dakisolatie-expert.be. Deze site staat boordevol met de laatste informatie en trends binnen de dakisolatie-wereld.

 

dakisolatie minerale wol

 

Zoals je wel ziet is dakisolatie heel makkelijk te plaatsen als je van aanpakken weet. Doe je de werken liever niet zelf dan kan je altijd beroep doen op een professional. Deze zal de isolatiewerken perfect uitvoeren en zorgen dat je alle premies kan bemachtigen. Als kers op de taart hoef je voor de isolatie ook aar 6 procent BTW te betalen.

Dak vervangen zonder isolatie of een onderdak

Veel oude daken zijn niet geïsoleerd of slecht geïsoleerd.  Wanneer het isolatiemateriaal vochtig is dan is dit een teken dat er iets niet in orde is. Meestal is er sprake van lekkage via het dak (door het ontbreken van een onderdak) of worden de problemen veroorzaakt door condensvocht. Wat de oorzaak ook is, vochtig isolatiemateriaal is slecht voor de dakconstructie en leidt toch een slechte energieprestatie. De oorzaken van het vochtprobleem zullen dus moeten worden aangepakt. Dit kan men doen door het aanbrengen van een onderdak in combinatie met isolatie en een dampscherm.