Badkamer renovatie

Het renoveren van een badkamer is een klus die weggelegd is voor de betere vakman. Door de combinatie van loodgieterij, sanitair en tegelwerk is een loopbaan in deze sector bijzonder leerrijk en heel erg uitdagend.

Een job van A tot Z

Het renoveren van een badkamer gaat vaak gepaard met heel wat vragen vanwege de klant. Er moet niet alleen bijgestaan worden bij het plaatsen van de nieuwe badkamer, ook de oude moet  vaak eerst uitgebroken worden en de mogelijkheden van de afvoerpunten moet aandachtig bestudeert worden. Dan moet je ook nog beslissen over nieuwe vloeren. Neem je een gepolierde betonvloer of gewone tegels? Er zijn zoveel vragen waarop je een antwoord moet vinden.

Eens het plan klaar is wordt het budget voor de renovatie bepaalt. Er wordt nagegaan welek materialen de voorkeuren genieten en of deze al dan niet in de budgetering passen. Eens klant en aannemer een overeenkomst hebben wordt de offerte ondertekend door beide partijen. Deze is bindend mits aanpassingen door onderling akkoord.

 

badkamer voorbeeld

 

Online badkamer inspiratie

Wens je ook je badkamer te renoveren dan doe je er goed aan eerst zelf voldoende informatie in te weten zodat je voldoende weet over alle mogelijkheden die de moderne technieken ons aanreiken. Zo moet je zeker eens een kijkje nemen op de website www.interieurdesigner.be in de rubriek badkamers. Op deze site vind je heel wat inspiratie en nuttige tips over de inloopdouche, het badkamermeubel en algemene inrichtingtips over de badkamer. Ook voor het ontwerpen van andere kamers kan je op deze site bijzonder veel nuttige tips terugvinden.